logo

Theoriecursus
Je kunt bij VABO regelmatig deelnemen aan een intensieve 2-daagse theoriecursus. We zien in de praktijk dat het volgen van deze theoriecursus in combinatie met zelfstandig leren de slagingskans fors verhoogt!

Data en tijden
Theoriecursussen vinden (bij voldoende aanmeldingen) plaats op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Een cursusgroep bestaat uit 6 tot 8 deelnemers. Hierdoor is er voldoende ruimte voor persoonlijke begeleiding. Na de tweede cursusdag doe je zo snel mogelijk theorie-examen. De examendatum overleggen we uiteraard vooraf met jou.

Inhoud
Tijdens de theoriecursus bespreken we niet alleen de theorie, maar ook hoe je deze in de praktijk toepast. Met die opgedane kennis kun je in je praktijklessen direct je voordeel doen!

Gratis online lespakket
Als deelnemer mag je gratis gebruikmaken van i-Theorie, het officiële online theoriepakket van het CBR. Hiermee kun je thuis in je eigen tempo verder leren en oefenen zoveel je wilt.

Kosten
De kosten voor deze tweedaagse theoriecursus bedragen slechts € 125,00. Dit is inclusief:
• twee dagen theorieles van 09.00 tot 16.00 uur
• theorie-examen (t.w.v. € 27,50)
• online i-Theorie cursuspakket (t.w.v. € 69,00)
• lunch, koffie, thee en frisdrank

Ook voor niet-leerlingen
Heb je nog geen rijles of les je bij een andere rijschool? Geen probleem. Ook jij bent van harte welkom bij de tweedaagse theoriecursus van VABO!

Meld je direct aan
Belangstelling? Neem dan direct contact op en informeer naar de cursusdata.